Skip to content Skip to footer

Tuuseikkailee.fi

Me ollaan TuuSeikkailee

Perhe joka sai hullun idean perustaa yritys. Halu liikuttaa muita ja itseään päällimmäisenä ajatuksena. Kotipaikkana Oripää tuo siihen mahtavat puitteet joten miksi emme hyödyntäisi niitä. Luonto ja siitä nauttiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja me haluamme tehdä kokemuksesta kaikille helpon ja hauskan. Yrityksen keulassa häärii Matti elämänsä ja tähänastisen työuransa metsässä viettäneenä. Taija jonka vahvuudet on kaukana metsästä mutta intoa piisaa sitäkin enemmän. Lapset Kaapo, Niilo ja Lotta.

TuuSeikkailee ja lähe luontoon. Nauti kauniista Oripään ja lähialueiden luonnosta. Vieraile Aurajoen alkulähteillä, Myllylähteellä ja pikku Lapiksi kutsutulla Virttaan harjulla tai Salpakeitaan kangasmaastoissa.
Tutustu Aurajoen matkailutien varrella sijaitseviin kohteisiin. Tee tämä kaikki yhdessä ystävien ja perheen kanssa tai järjestä kauttamme yrityksesi tyhy päivä. Kulje metsässä siihen tarkoitetulla pyörällä jonka vuokraamme sinulle. Lähde kanootilla nauttimaan kesäpäivästä Pyhäjärvelle tai Aurajoelle. Luonto ja siitä nauttiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja me haluamme tehdä kokemuksesta sinulle helpon ja hauskan. Lähde siis seikkailuun!

TuuSeikkailee on juuri toimintansa aloittanut yritys Oripäässä. Yrityksen tavoitteena on edistää matkailua ja ihmisten hyvinvointia Auranmaan ja lähiseudun alueella. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja kauttamme saa tilattua yrityksille räätälöidyt tyhy-päivät. Lisäksi vuokraamme virkistyskäyttöön sähköavusteisia fatbike-pyöriä, ja kanoottia. Talvella edellä mainittujen lisäksi on suunnitteilla järjestää laturetkiä ja vuokrata lumikenkiä. Meillä on täällä Varsinais-Suomessa vaikka ja mitä nähtävää ja koettavaa. Me mahdollistamme sen kaikille!

Ihmisten jorinoita

Suosittelen paikkaa. 5/5.

MV

Mika Vesanto

Tänne kannattaa tulla kauempaakin.

EK

Esko Kekäläinen

Mahtavaa asiakaspalvelua!

AS

Anja Siiranto

Olipa aivan huippua!

HV

Henri Virtanen