Skip to content Skip to footer

Palvelut

Mitäs sitä tekis?

TuuSeikkailee ja lähe luontoon. Nauti kauniista Oripään ja lähialueiden luonnosta. Vieraile Aurajoen alkulähteillä, Myllylähteellä ja pikku Lapiksi kutsutulla Virttaan harjulla tai Salpakeitaan kangasmaastoissa. Tutustu Aurajoen matkailutien varrella sijaitseviin kohteisiin. Tee tämä kaikki yhdessä ystävien ja perheen kanssa tai järjestä kauttamme yrityksesi tyhy päivä. Kulje metsässä siihen tarkoitetulla pyörällä jonka vuokraamme sinulle. Lähde kanootilla nauttimaan kesäpäivästä Pyhäjärvelle tai Aurajoelle. Luonto ja siitä nauttiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja me haluamme tehdä kokemuksesta sinulle helpon ja hauskan. Lähde siis seikkailuun!

 TuuSeikkailee on juuri toimintansa aloittanut yritys Oripäässä. Yrityksen tavoitteena on edistää matkailua ja ihmisten hyvinvointia Auranmaan ja lähiseudun alueella. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja kauttamme saa tilattua yrityksille räätälöidyt tyhy-päivät. Lisäksi vuokraamme virkistyskäyttöön sähköavusteisia fatbike-pyöriä, ja kanoottia. Talvella edellä mainittujen lisäksi on suunnitteilla järjestää laturetkiä ja vuokrata lumikenkiä. Meillä on täällä Varsinais-Suomessa vaikka ja mitä nähtävää ja koettavaa. Me mahdollistamme sen kaikille!

: Palvelumme :

Haluaisitko lähteä kauniiseen luontoon pyöräilemään? Kiinnostaisiko kanootilla melonta? Haluaisitko yrityksellesi TYKY-päivät? Ota meihin yhteyttä ja lähde kanssamme tai avullamme seikkailemaan.

  • Tunturi eMax EP8
  • Kanoottivuokraus
  • TYKY-päivät
  • Ideoidaan yhdessä